Böbrek kebabını denemek isteyen biri olarak, bu tarifin detayları beni çok heyecanlandırdı. Özellikle böbreği hazırlama aşamasında dikkat edilmesi gerekenler önemli görünüyor. Zarını ayırmak ve küçük küpler halinde doğramak oldukça titiz bir işlem. Ayrıca marine etme süresinin 30 dakika olması da, lezzetin daha iyi oturması açısından bence kritik bir adım. Pişirme aşamasında mangalda ya da ızgarada yapılması, kebabın tadını zenginleştirecek gibi görünüyor. Son olarak, yanında pilav ve salata ile sunulması harika bir fikir! Bu tarifle evde böbrek kebabı yapmayı kesinlikle deneyeceğim. Başka hangi önerileriniz var, merak ediyorum!
Böbrek kebabını denemek isteyen biri olarak, bu tarifin detayları beni çok heyecanlandırdı. Özellikle böbreği hazırlama aşamasında dikkat edilmesi gerekenler önemli görünüyor. Zarını ayırmak ve küçük küpler halinde doğramak oldukça titiz bir işlem. Ayrıca marine etme süresinin 30 dakika olması da, lezzetin daha iyi oturması açısından bence kritik bir adım. Pişirme aşamasında mangalda ya da ızgarada yapılması, kebabın tadını zenginleştirecek gibi görünüyor. Son olarak, yanında pilav ve salata ile sunulması harika bir fikir! Bu tarifle evde böbrek kebabı yapmayı kesinlikle deneyeceğim. Başka hangi önerileriniz var, merak ediyorum!
Cevap yaz